Dessert

Fruit / zuivel

Panaché van kiwi met yoghurt

Ingrediënten voor 4 personen

Panaché van kiwi met yoghurt, recept van Colruyt
  • 4 kiwi's
  • 500 g volle yoghurt natuur
  • 25 g pure chocolade
  • 8 meringues
  • 2 zakjes vanillesuiker

Voorbereiding   10 min.

  1. Schil de kiwi’s en snij in de lengte in 4. Snij daarna in driehoekjes.
  2. Rasp de chocolade.

Bereidingswijze   5 min.

  1. Meng de yoghurt met de vanillesuiker.
  2. Verdeel wat kiwi over 4 glaasjes. Schep er een laagje yoghurt en dan weer een laagje kiwi op.
  3. Verkruimel de meringue over de glaasjes en bestrooi met de geraspte chocolade.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 218 cal
Vetten 6,1 g
Koolhydraten 34,1 g
Eiwitten 6,1 g

Bron : Colruyt