Ingrediënten voor 8 porties
- 70 g blonde kandijsuiker
- 200 g geplette speculoos
- 1 mespunt zout
- 50 g bloem
- ½ zakje bakpoeder
- 3 eieren
- 20 g maïszetmeel
- 10 cl volle melk
- 100 g malse boter
- enkele clementines
- bloemsuiker
Bereidingswijze
minder dan 30 min.
- Meng de malse boter, de blonde kandijsuiker, het maïszetmeel, de volle melk, de eieren, de bloem, het bakpoeder en het zout.
- Doe daarbij de geplette speculoos.
- Giet het mengsel in een vorm bekleed met bakpapier.
- Laat 30 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5/6 – 160°C).
- Laat afkoelen op een rooster, versier dan met kwartjes clementine zoals op de foto.
- Bestrooi met bloemsuiker zoals op de foto.
Tip
Vervang een deel van de suiker door vanillesuiker.