Ingrediënten voor 4 personen
Voorbereiding 20 min.
Bereidingswijze 20 min.
Afwerking
Verdeel het vlees over de borden, samen met de erwten en wortelen. Lepel wat geitenkaassaus over het vlees en versier met een blaadje basilicum. Geef er de gefrituurde aardappelblokjes bij.
Tip Rundvlees bakken naar smaak
Bak rundvlees zoals biefstuk en tournedos eerst aan elke kant bruin op een hevig vuur en laat daarna op een lager vuur bakken naargelang uw smaak:
Laat diepgevroren biefstuk chateaubriand oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
Bijpassende drank
Energy | 537 cal |
Koolhydraten | 42 g |
Eiwitten | 51 g |
Vetten | 16 g |
Suikers | 9,2 g |
Vezels | 10,2 g |
Bron : Colruyt
In de maanden die aangeduid zijn met een zijn de groenten volop bij ons te verkrijgen, en dus aan de voordeligste prijs te koop.
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
ajuin | ||||||||||||
andijvie | ||||||||||||
artisjok | ||||||||||||
asperge | ||||||||||||
aubergine | ||||||||||||
bleekselder | ||||||||||||
bloemkool | ||||||||||||
boontjes | ||||||||||||
broccoli | ||||||||||||
courgette | ||||||||||||
doperwten | ||||||||||||
Groene selder | ||||||||||||
knolselder | ||||||||||||
komkommer | ||||||||||||
kropsla | ||||||||||||
maïs | ||||||||||||
paprika | ||||||||||||
pompoen | ||||||||||||
prei | ||||||||||||
rapen | ||||||||||||
radijs | ||||||||||||
rode bietjes | ||||||||||||
rode kool | ||||||||||||
sla | ||||||||||||
snijbonen | ||||||||||||
spinazie | ||||||||||||
spruiten | ||||||||||||
tomaten | ||||||||||||
veldsla | ||||||||||||
venkel | ||||||||||||
wittekool | ||||||||||||
wortelen | ||||||||||||
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 |