Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze ± 20 min.
Afwerking
Dien op met frietjes en een gemengd slaatje met tomaten.
Tip
U kan de Ardense hesp vervangen door flinterdunne sneetjes gerookt spek. In de plaats van gouda kan u dunne sneetjes gruyère of emmentaler gebruiken.
Voor de liefhebbers: u kan aan de bereiding gestoofde champignons toevoegen.
Bijpassende drank
Honingkleurig abdijbier van hoge gisting, 9% vol. Heeft een geurig parfum en een kruidige smaak. Krachtige en volle afdronk. De tripel hergist in de fles, zodat een licht bezinksel mogelijk is.
Deze rode rhônewijn is gemaakt op een milieubewuste, biodynamische wijze. De smaak is fruitig, soepel en kruidig. In de finale ontdekt u een toets pure chocolade.
Energy | 399 cal |
Koolhydraten | 5,3 g |
Eiwitten | 42,6 g |
Vetten | 21 g |
Bron : Colruyt