Hoofdgerecht

Vegetarisch

Omelet met radijs en lente-ui

Ingrediënten voor 5 personen

Omelet met radijs en lente-ui, recept van Colruyt
  • 50 g sojascheuten
  • 1 bosje radijzen
  • 2 lente-uitjes
  • 6 eieren
  • 4 koffiel. boter
  • peper en zout

Voorbereiding

  1. Klop de eieren los met een vork en kruid met peper en zout.
  2. Snij de radijzen flinterdun.
  3. Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes.

Bereidingswijze   10 min.

  1. Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan en bak 4 individuele omeletten.
  2. Verdeel de groenten over de omeletten en rol strak op. Steek vast met een prikker.

Afwerking

Serveer met brood.

Tip

U kan deze omelet zowel lauw eten als koud (ideaal voor in de lunchbox).

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 164 cal
Koolhydraten 2,7 g
Eiwitten 10,1 g
Vetten 12,5 g

Bron : Colruyt