Ingrediënten voor 4 wraps
- 12 sneetjes kipfilet
- ½ eikenbladsla
- 100 g pitloze blauwe druiven
- 1 jonagold
- 1 eetl. limoensap
- 3 eetl. zure room
- 2 eetl. cashewnten
- 4 wraps
- 3 eetl. mayonaise
- ½ mosterd
- 2 koffiel. kerriepoeder
- peper en zout
Voorbereiding
- Meng de mayonaise met de zure room, het limoensap, het kerriepoeder en de mosterd. Kruid naar smaak met peper en zout.
- Snij de druiven in schijfjes.
- Hak de cashewnoten grof.
- Snij de eikenbladsla in grove repen.
- Rasp de appel.
- Meng de druiven met de grof gehakte sla, de fijn geraspte appel en cashewnoten.
Bereidingswijze
5 min.
- Leg 3 sneetjes kippenwit op een lijn in het midden van elke wrap.
- Verdeel er wat gekruide mayonaise over en schik er wat van de slamengeling op. Verdeel er dan de rest van de saus over.
- Plooi de wraps dicht in een rolletje, of als een envelopje, zoals op de verpakking
- U kan het zo opeten of in stukjes snijden.