Borrelhapjes

Vlees

Broodtorentje met ei en verse kruiden

Ingrediënten voor 9 prikkertjes

Broodtorentje met ei en verse kruiden, recept van Colruyt
  • 3 sneetjes salami (met of zonder look)
  • 1 bakje tuinkers
  • 10 sprietjes bieslook
  • ¼ plantje verse peterselie
  • 1 ei
  • 2 sneetjes toastbrood
  • 3 eetl. mayonaise
  • peper en zout

Bereidingswijze   20 min.

  1. Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel het ei en snij in schijfjes.
  2. Snij intussen de korsten van het brood. Besmeer 2 sneetjes met de mayonaise.
  3. Snipper het bieslook en de peterselie heel fijn en strooi over de mayonaise. Kruid met peper en zout.
  4. Verdeel er de schijfjes ei en de tuinkers over. Leg de 2 sneetjes op elkaar met de besmeerde kant naar boven en eindig met het derde sneetje. Snij in 9 blokjes.
  5. Snij de salami in 9 reepjes en steek met een prikkertje vast op de hapjes.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 97 cal
Vetten 8 g
Koolhydraten 3,9 g
Eiwitten 2,1 g

Bron : Colruyt