Borrelhapjes

Vis

Frisse amuse met rivierkreeftencocktail

Ingrediënten voor 12 hapjes

Frisse amuse met rivierkreeftencocktail, recept van Colruyt
  • 100 g rivierkreeftencocktail
  • 1 stukje komkommer
  • 3 kerstomaten
  • 4 sprietjes bieslook
  • 12 toastjes in stervorm
  • peper en zout

Bereidingswijze   15 min.

  1. Snipper het bieslook fijn.
  2. Snij de kerstomaten in 4.
  3. Snij de ongeschilde komkommer in lange sliertjes met een spiraalsnijder of rasp.
  4. Verdeel de rivierkreeftencocktail over de toastjes.
  5. Meng de komkommer met het bieslook en kruid met peper en zout. Verdeel over de rivierkreeftencocktail. Werk af met een stukje tomaat.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 39 cal
Vetten 2,5 g
Verzadigde vetzuren 0,5 g
Koolhydraten 3,1 g
Suikers 1 g
Vezels 0,2 g
Eiwitten 1 g
Zout 0,2 g

Bron : Colruyt