Borrelhapjes

Vlees

Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat

Ingrediënten voor 8 brochettes

Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat, recept van Colruyt
  • 2 sneetjes rosbeef
  • 8 kerstomaten (in verschillende kleuren)
  • 1 koffiel. citroensap
  • 2 takjes verse dragon
  • 8 minimozzarellabolletjes
  • 8 appelkappertjes (bokaal)
  • 3 eetl. mayonaise
  • enkele druppels dragonazijn
  • zwarte peper (molen)

Voorbereiding   5 min.

  1. Snij elk sneetje rosbief in 4 gelijke stukken.
  2. Snipper de dragon heel fijn.
  3. Snij de kerstomaten in 2.

Bereidingswijze   10 min.

  1. Meng de mayonaise met de dragon, de dragonazijn en het citroensap en kruid met zwarte peper.
  2. Verdeel de mayonaise over de plakjes rosbief en rol op.
  3. Steek een halve kerstomaat, een bolletje mozzarella, een rosbiefrolletje, nog een halve kerstomaat en een appelkappertje op een prikkertje. Maak zo 8 spiesjes.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 107 cal
Vetten 9,4 g
Verzadigde vetzuren 2,2 g
Koolhydraten 1,3 g
Suikers 1 g
Vezels 0,5 g
Eiwitten 4,1 g
Zout 0,6 g

Bron : Colruyt