Borrelhapjes

Kaas / oven

Crostini met kaas en zoete aardappel

Ingrediënten voor 15 hapjes

Crostini met kaas en zoete aardappel, recept van Colruyt
  • 15 sprietjes bieslook
  • 70 g zoeteaardappeldip (versmarkt Colruyt)
  • 125 g blauwgeaderde kaas (bleu d'Auvergne)
  • 1 meergranen stokbrood
  • 15 walnootpitten
  • 3 eetl. vloeibare honing

Bereidingswijze   20 min. + afkoelen

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Besprenkel het stokbrood met water en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
  3. nij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes. Besmeer elk sneetje met een laagje zoeteaardappeldip.
  4. Verkruimel over elk sneetje wat kaas. Besprenkel met de honing. Werk af met een walnootpit en 2 halve sprietjes bieslook.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 159 cal
Vetten 9,9 g
Verzadigde vetzuren 2,3 g
Koolhydraten 12,2 g
Suikers 3,9 g
Vezels 1,2 g
Eiwitten 4,5 g
Zout 0,5 g

Bron : Colruyt