Borrelhapjes

Vis / kaas

Vissershapje met noordzeegarnalen en plattekaas

Ingrediënten voor 10 hapjes

Vissershapje met noordzeegarnalen en plattekaas, recept van Colruyt
  • 125 g noordzeegarnalen
  • 3 eetl. rode lompviseitjes
  • ¼ plantje dille
  • 150 g halfvolle verse kaas (plattekaas)
  • 5 artisjokharten (blik)
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Bereidingswijze   15 min.

  1. Laat de artisjokharten uitlekken en snij in stukjes. Snipper de dille fijn.
  2. Verdeel de artisjok over aperitiefglaasjes.
  3. Meng de lompviseitjes onder de verse kaas en kruid met zwarte peper. Verdeel over de glaasjes.
  4. Kruid de garnalen met de dille, zwarte peper en zout. Werk hiermee de glaasjes af.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 35 cal
Vetten 0,9 g
Verzadigde vetzuren 0,4 g
Koolhydraten 1,6 g
Vezels 1,4 g
Eiwitten 4,7 g
Zout 0,7 g

Bron : Colruyt