Borrelhapjes

Vis

Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat

Ingrediënten voor 12 hapjes

Rosbiefprikkertje met dragonmayo en kerstomaat, recept van Colruyt
  • 150 g rivierkreeftjes
  • 3 avocado's
  • ½ limoen
  • 12 sprietjes bieslook
  • 24 zoute koekjes (bv. Tuc)
  • zwarte peper (molen)

Voorbereiding   10 min.

  1. Pers de halve limoen.
  2. Plet het vruchtvlees van de avocado’s. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
  3. Snipper het bieslook fijn.

Bereidingswijze   5 min.

  1. Meng de avocado met het rivierkreeftenvlees en het bieslook.
  2. Besmeer een zout koekje rijkelijk met het avocadomengsel en zet er een tweede koekje op. Druk lichtjes aan. Maak zo 12 hapjes.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 133 cal
Vetten 9,7 g
Koolhydraten 7,1 g
Eiwitten 4,1 g

Bron : Colruyt