Voorgerechten

Feestelijk gerecht met gevogelte

Gerookte carpaccio met comté

Ingrediënten voor 4 personen

Gerookte carpaccio met comté, recept van Colruyt
  • 100 g gerookte carpaccio holstein dry aged
  • 50 g rucola
  • 1 tl. citroensap
  • 20 blaadjes basillicum
  • 20 g kervel
  • 50 g comté (blok)
  • 2 eetl. mayonaise
  • 1eetl. balsamicocrème
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Bereidingswijze   10 min.

  1. Meng de mayonaise met het citroensap en kruid met zwarte peper en zout.
  2. Scheur de rucola en de basilicumblaadjes in stukken.
  3. Leg de sneetjes carpaccio naast elkaar op de borden. Versier met stipjes balsamicocrème en mayonaise.
  4. Meng de rucola met de kervel en het basilicum. Verdeel over de borden carpaccio en rasp er de comté over.

Afwerking

Lekker met een stukje stokbrood. Werk eventueel af met gele kerstomaten in blokjes.

More Services


Bijpassende dranken


Voedingswaarde per persoon

Energy 174 cal
Koolhydraten 1,2 g
Eiwitten 9,9 g
Vetten 14,5 g

Bron : Colruyt