Ingrediënten voor 4 personen
- 8 sneetjes pancetta
- 8 sneetjes chiffonad van gedroogd rundvlees
- 4 sneetjes salami met truffel
- 1 mango
- 20 g rucola
- 1 granny smith appel
- 4 takjes basilicum
- 2 petit-suissekaasjes
- 2 eetl.guacamole
- 2 sneetjes toastbrood
- 8 ronde melba-toastjes
- 2 eetl. uienconfijt
- peper en zout
Voorbereiding
10 min.
- Schil de mango en snij het vruchtvlees in fijne, schuine sneetjes.
- Snij de korst van het toastbrood en rol de sneetjes uit met een deegrol.
- Schil de appel en snij in kleine blokjes.
- Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
Bereidingswijze
15 min.
- Besmeer het brood met de guacamole en verdeel er de truffelsalami en enkele blaadjes rucola over. Rol het brood strak op en snij elk rolletje schuin middendoor.
- Meng de blokjes appel onder de petit-suissekaasjes en kruid met peper en zout. Verdeel de appelmengeling over de Melba-toastjes en schik er telkens 1 sneetje chiffonade van gedroogd rundvlees op.
Afwerking
Schik de sneetjes mango, de pancetta en de basilicumblaadjes afwisselend op 1/3 van de borden. Werk af met enkele mespuntjes uienkonfijt. Schik de broodrolletjes in het midden van de borden. Leg er de toastjes met chiffonade naast.