Ingrediënten voor 4 personen
- 1 courgette
- 2 zoete aardappelen
- 1 ui
- 4 eieren
- 2 eetl. verse geitenkaas
- 2 eetl olijfolie
- zwarte peper (molen)
Voorbereiding
minder dan 30 min.
- Snipper de ui fijn.
- Rasp de courgette en knijp er het vocht goed uit.
- Schil de zoete aardappelen en snij in plakjes van 1/2 cm.
- Breek de eieren boven een mengkom, voeg de geitenkaas toe en klop kort los.
Bereidingswijze
30 min.
- Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui glazig.
- Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 10 min. op een zacht vuur.
- Doe ondertussen de courgette bij de losgeklopte eieren en kruid met zwarte peper.
- Giet over de aardappelschijfjes en bak 10 min. op een zacht vuur tot de zoete aardappelen gaar en de eieren gestold zijn.