Voorgerechten

Vegetarisch / zuivel

Kramiektoast met Beaufort en vijgenchutney

Ingrediënten voor 4 personen

Kramiektoast met Beaufort en vijgenchutney, recept van Delhaize
  • 100 g blauwe bessen
  • 4 sneetjes kramiek
  • 4 eetl. amandelschilfers
  • 20 g rucola
  • 250 g Beaufort (kaas)
  • 200 g vijgenkonfijt

Bereidingswijze   20 min. + 5 min. baktijd

  1. Snijd de beaufort in fijne staafjes.
  2. Rooster de kramiek in de broodrooster of onder de grill.
  3. Snijd de vijgen van het konfijt in stukken. Gril de amandelschilfers enkele minuten in een droge pan op een middelhoog vuur.
  4. Stel de toast samen: beleg de geroosterde kramiek met de kaas en werk af met rucola, de amandelschilfers, de stukken vijg en de blauwe bessen. Giet er een beetje van de siroop van het vijgenkonfijt rond.

More Services


Bijpassende dranken


Voedingswaarde per 100 g

Energy 399 cal
Koolhydraten g
Eiwitten g
Vetten g

Bron : Delhaize