Voorgerechten

Vis

Inktvis op Venetiaanse wijze

Ingrediënten voor 3 personen


                     Inktvis op Venetiaanse wijze, recept van Delhaize
  • ¼ koffiel. Espelettepeper
  • 400 g inktvistentakels
  • 2 kleine takken selder
  • 1 teentje knoflook
  • 1 limoen (enkel het sap)
  • 2 takjes platte peterselie
  • 3 eetl. olijfolie
  • zout

Bereidingswijze   10 min.

  1. Hak de knoflook, de selderij en de platte peterselie fijn.
  2. Meng de inktvistentakels, de selderij, de look, de platte peterselie, de olijfolie, het citroensap, het zout en de chilivlokken door elkaar. Laat 2 uur marineren vooraleer op te dienen.

Tip

Dit recept kun je ook klaarmaken met gebakken scampi’s.

More Services


Bijpassende dranken


Voedingswaarde per 100 g

Energy 223 cal
Koolhydraten g
Eiwitten g
Vetten g

Bron : Delhaize