Ingrediënten voor 4 personen
- 2 dunne preien
- 8 plakjes belegen kaas
- 8 pastarolletjes (cannelloni)
- 500 ml kippenbouillon
- 75 g rucola
- 1 eetl. olijfolie
- frac12; eetl. citroensap
Bereidingswijze
25 min.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd 2 stukken prei van 15 cm en snijd deze in de lengte door zodat je 4 stukken hebt. Was het zand uit de prei en kook de prei 5 minuten in ruim kokend water met zout. Laat goed uitlekken.
- Leg de plakjes kaas naast elkaar en wikkel elk stuk prei in een plakje.
- Schuif de prei met kaas in de pastarolletjes. Leg de rolletjes naast elkaar in de ingevette ovenschaal. Schenk de bouillon erbij en dek de schaal af met aluminiumfolie.
- Plaats de schaal in het midden van de oven en bak de pastarolletjes in 30-35 minuten beetgaar.
- Schep in een kom de rucola om met olie en voeg naar smaak zout, peper en citroensap toe.
- Verdeel de pastarolletjes over vier borden en leg de rucola ernaast.